Op patronenjacht

Snuffelend op internet kwam ik informatie tegen over abstracte fotografie. Door wat proeflessen te doen probeer ik te achterhalen of het iets is voor mij. Er zat in ieder geval een leuke opdracht bij. Het gebruik van patronen is één van de beeldelementen om tot het maken van abstracte foto’s te komen. Dus ging ik er in Amsterdam naar op zoek en vond vooral veel geometrische patronen.

Organische patronen zijn wat onregelmatiger. Ze waren wat moeilijker te vinden. Maar ik heb toch een collage met een wat ongeregeld soort patronen bij elkaar gekregen. Ik kon niet meer ophouden en zag overal wel iets in.

12 gedachtes over “Op patronenjacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s