Echt werk?

Af en toe begint mijn bestuursfunctie bij ons koor wel op echt werken te lijken. Ik doe de PR. Vlak voor een uitvoering moet ik dus zorgen dat kranten worden ingeseind, stukje schrijven voor facebook site, flyer maken enzovoort. Verslag maken van bestuursvergadering, braderie voorbereiden. en zo meer. Ik vind het eigenlijk hartstikke leuk om te doen. Sommige dingen voelen erg vertrouwd, alsof ik nog werk. Maar je komt ook op aparte plaatsen, zoals hier in de oude slagerij, waar we mochten kijken naar het werk van een koorlid, dat we mogen gebruiken om op de braderie te verkopen om de koorkas te spekken.

9 gedachtes over “Echt werk?

  1. Vanwaar dat vraagteken in je titel? Ik vind vrijwilligerswerk ook echt werk. Je wordt dan wel niet betaald, maar je krijgt er wel veel voor terug. Je hebt met een aantal dingen van betaald werk niets te maken, maar je werkt wél. Als ik op school werk, hoef ik geen vergaderingen, geen pleinwacht, geen oudergesprekken. Toch vind ik het werk.

    Geliked door 1 persoon

  2. Niet betaald werk is zeker werk, maar het heeft het voordeel dat je er plezier aan beleeft. Als dat niet zo is, kun je er gewoon mee stoppen. Wat moet het schilderij met de vliegende eenden (eerste foto) opbrengen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s