Bloggevolg

Mijn blog over vrijwilligerswerk had zomaar tot gevolg, dat wij afreisden naar Friesland en kennis hebben gemaakt met Wieneke, (van het blog Griemmank) Harrie en Lola. N.a.v. de foto met een verzameling schilderijen, die bedoeld zijn voor de verkoop op de braderie om de koorkas te spekken, reageerde Wieneke met de vraag, wat het schilderij met de vogels op moet brengen. Van het een kwam het ander en Wieneke is nu de trotse bezitster van een schilderij van een koorlid van mij. Het hangt prachtig in haar keuken, dat had Wieneke goed ingeschat vanaf mijn foto.

We dronken gezellig koffie samen en zoals dat gaat met bloggers, die elkaar volgen, je hebt het gevoel elkaar al een beetje te kennen. Dus dat kletste lekker weg. Bovendien werden we getrakteerd op een heerlijk ‘kontje’, zoals Wieneke al had aangekondigd in haar blog, bleek later. Zo leuk toch weer, die blogwereld!

14 gedachtes over “Bloggevolg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s