Feestje op Wieringen

45 jaar geleden zeiden wij ‘ja’ tegen elkaar. Uiteraard kwamen de kinderen ons opzoeken op deze gedenkwaardige dag. Doordat we op Wieringen de beschikking hebben over een tuin en het weer de afgelopen zondag erg goed meewerkte, konden we er een tuinfeestje van maken. Om te beginnen moest er even over de dijk gekeken worden naar de Waddenzee.

Een gebakje hoort erbij om de feestvreugde te verhogen.

Voordat we ’s avonds naar het restaurant gingen, hebben we ons nog geamuseerd met een heuse fotoshoot. Ik maak van alles wat los en vast zit foto’s, maar mijn kinderen willen nooit op de foto. Daarom had ik ze met Kerst als cadeautje allemaal een fotoshoot aangeboden. Ze hebben tenslotte zelf ook wel eens een foto nodig, bijvoorbeeld voor hun CV. Maar daarmee zag ik natuurlijk een kans om aan een recente foto te komen. Vandaag was een uitgelezen dag en plek om mijn aanbod te verzilveren. Toen iedereen er op stond, greep een schoonzoon mijn camera en moesten wij er ook aan geloven. Tja.

Inmiddels hebben ze de foto’s in hun bezit en zijn ze er stiekem blij mee en ik ook. Een mooie herinnering aan een heerlijke dag!

23 gedachtes over “Feestje op Wieringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s