Op fotojacht in De Rijp

Ik ben in mijn element als ik op een plek ben, waar ik ongelimiteerd foto’s mag en kan maken. Het beste lukt dat, als je alleen bent of in gezelschap van andere ‘fotogekken’. Dat laatste was dus gisteren het geval. Met een stel fotomaatjes hadden we afgesproken in De Rijp. Het weer werkte mee, want naast donkere luchten scheen de zon ruimschoots, kortom fotogeniek weer. Aan de hand van opdrachten liepen we het stadje door. Ik voelde me een soort speurneus. Wat kijk je dan intens naar de wereld om je heen. En als het lukt om af en toe een geslaagde foto te maken, dan kan mijn dag niet meer stuk.

En wat is De Rijp toch een mooi stadje. De details, die ik op mijn speurtocht tegenkwam spreken boekdelen.

De historie spat er af.

Ik heb extra gelet op lantaarn(palen). Het lijkt wel of die er in De Rijp meer zijn dan ergens anders.

En overal kwam ik van die maatjes tegen. Dat maakt het gezellig en je leert ook nog weer van elkaar.

Hou je ook van fotograferen dan is zo’n workshop misschien wat voor jou. Kijk hier voor de mogelijkheden.

16 gedachtes over “Op fotojacht in De Rijp

  1. Het mooiste is dat iedereen anders naar een object kijkt. We hebben destijds met de fotoclub eens een opdracht uitgevoerd. Je moest om ons kantoor heen lopen en je mocht maar een foto maken. Er was geen enkele dubbel.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s