Instacruise

Op de mooiste namiddag en avond in deze week, voor wat het weer betreft, voer er een cruise/rondvaartboot uit in de Maasvlakte 2.

(foto van Futereland-ferry)

Futureland, een informatiecentrum om dit Rotterdamse havengebied te promoten, gaf hobbyfotografen mét instagramaccount de gelegenheid om door dit gebied te varen, gratis en voor niks, zelfs nog met 3 gratis consumpties toe. In ruil willen ze dan foto’s op de verschillende instagramaccounts zien of andere digitale media met de bedoeling om zo reclame te maken voor hun informatiecentrum. Ik reisde naar het havengebied en het bezoek aan de Maasvlakte was heel erg de moeite waard.

Het was een prachtige vaartocht, waar ik flink wat foto’s heb kunnen maken. Met het mooie weer stonden we met zijn allen op het bovendek.

De PR-man van Futureland, heeft tijdens het varen heel veel informatie gegeven over alle bedrijven, die nu al in de Maasvlakte gevestigd zijn en andere bijzondere dingen waar we langs voeren. Hij praatte heel bevlogen, maar helaas voor hem is hij voor mij alleen maar achtergrondgeluid gebleven. Ik kan duidelijk maar één ding tegelijk en dat was fotograferen. En dat was fantastisch om te doen.

De maan voer met ons mee.

We zaten op een wisselmoment van grote zeeschepen, waardoor het vrij rustig was aan de kades. Maar de enige mammoettanker, die deze avond aangemeerd lag konden we uitgebreid van alle kanten bekijken. Zo indrukwekkend groot!

Langzaam viel de avond in

en we voeren terug in het donker.

In de Kerstperiode doen ze een lichtjestoer en er staan nog wel meer activiteiten op de agenda.

Het is zeker een aanrader om eens een vaartocht te boeken in dit nieuwste havengebied bij Rotterdam!

https://www.instagram.com/jeanne_hinke/

8 gedachtes over “Instacruise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s