Aan de haak

Wat zo’n kleinkind op komst al niet doet met een mens. Na zo’n 35 jaar heb ik de haaknaalden weer eens tevoorschijn gehaald. Ik zag een leuk patroon en kreeg het op mijn heupen en……….. ik kan het nog! Nou had ik dat laatste ook wel verwacht. Vroeger, zo’n 45 jaar geleden had ik voor ons hele huis gordijnen gehaakt, sprei en kussenhoesjes enzovoort. Op een gegeven moment was het blijkbaar genoeg en heb nooit meer iets van een handwerkactiviteit ondernomen. En nu ben ik weer aan de haak…….!

15 gedachtes over “Aan de haak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s