Poortwachters 91

We maakten een autoritje over de Westfriese omringdijk. Bij Ursem zag ik deze duiven als poortwachters staan.

Bij nader inzien en gelet op de naam van de boerderij, De Open Poort, vraag ik me af of deze duiven misschien niet een andere taak hebben, namelijk die van gasten uitnodigen? Of zijn het vredebrengers voor het bedrijf?

8 gedachtes over “Poortwachters 91

  1. Wat leuk zeg, duiven als poortwachters! Ik word elke keer weer leuk verrast op jouw blog met bijzondere poortwachters. Dankzij jouw blog ben ik me ervan bewust geworden. Ik had er daarvoor nooit bij stilgestaan. Dus dankjewel voor de eye opener!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s