Kleine serie 14

Je hoeft er totaal niet je best voor te doen om bij straatfotografie een serie te maken met mensen bezig met hun mobiel. Mensen zonder zo’n ding zijn bijna uitzondering op straat! Dan sta je als toerist op de Dam en waar kijk je naar………..?

Het is natuurlijk in veel gevallen een superhandig apparaat, je gids en leidraad door de stad. Dit is dan ook onmiskenbaar straatfotografie uit deze tijd. De mens maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen, helemaal logisch.

9 gedachtes over “Kleine serie 14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s