Poortwachters 98

Ik ben er al vaker langsgekomen en was vol verwachting van wat daar komen gaat. Zowat als eerste had men daar een heel opvallende poortwachter geplaatst. Ik was erg benieuwd, wat die daar nou in zijn eentje moest gaan bewaken. Inmiddels staat hij er al wel meer dan een jaar en zit erg weinig beweging in het tafereel achter de poort.

Deze week, op een rondje door de polder ben ik dan toch maar eens gestopt om er een foto van te maken. Ja, want hoe lang moeten we nog wachten, tot hier daadwerkelijk iets gaat verrijzen, waardoor deze poortwachter echt nuttig gaat worden.

Hij ziet er behoorlijk gevaarlijk uit, maar als de bak op zijn rug gevuld worden met een leuk bloemetje zou dat het geheel wel lieflijker kunnen maken.

9 gedachtes over “Poortwachters 98

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s