Spelen met schaduw

Je zoekt je activiteiten tegenwoordig dichtbij huis. De fotografie zorgt voor veel invulling van mijn dag. Ik doe mee met een paar fotogroepen, waardoor ik elke dag verschillende foto-opdrachten krijg. Zo kan het gebeuren, dat de zon heerlijk naar binnen schijnt in de kamer en ik de krant niet uit kan lezen, omdat er een opdracht binnenkomt om foto’s met schaduw te maken. Aangezien die zon niet de hele dag op dezelfde plek blijft slaan moet ik meteen mijn slag slaan. Heerlijk om te doen en de schaduw serie is gemaakt.

9 gedachtes over “Spelen met schaduw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s