Op de koffie

Het was al een tijd geleden dat we ergens op de koffie gingen, maar gisteren gingen we even langs bij mijn dochter, die nu zwangerschapsverlof heeft. Het was geen gewoon bezoekje, nee, we zaten even gezellig op de stoep uiteraard met social distance. We hadden een luie tuinstoel afgeleverd. Hun eigen harde stoeltjes, voldeden niet meer in haar toestand.

Al weken hadden we haar niet gezien. Haar groeiende buikje hadden we alleen nog maar digitaal kunnen bewonderen. We zijn met zijn allen extra voorzichtig in deze situatie. Ook nu is voelen en aanraken er niet bij. En straks als de baby geboren is moeten we maar afwachten, wanneer we ons eerste kleinkind echt in de armen kunnen sluiten. Het is jammer dat het corana-tijd is, maar het vasthouden komt vast wel een keer. Belangrijker is dat het kindje straks gezond geboren wordt. Vooralsnog zaten we gewoon even heerlijk van de zon en van elkaar te genieten.

17 gedachtes over “Op de koffie

  1. Natuurlijk, gezondheid gaat boven alles. Maar het is voor de dochter wel heel sneu dat de kraamtijd zo anders gaat worden. Hopelijk krijgt ze dan veel mooi weer zodat dit soort straatbezoek er kan zijn als alternatief.

   Geliked door 1 persoon

 1. Wanneer is het baby’tje voorzien?
  Ik hoop dat jullie niet te lang moeten wachten om het te mogen vasthouden.
  Ik heb dat gisteren ook zo gedaan. Heb een fietstochtje gemaakt, ben daarbij bij mijn ouders geweest, en we hebben buiten op een flinke afstand van elkaar een babbeltje gedaan. Ik was blij dat ik hen nog eens in het echt zag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Raambezoeken , ook hier. Zo tekenend voor deze tijd. Spannend hoor. Fijn dat je ze toch even hebt gezien, alive and kicking, maar dan in het echie. Ik ga duimen voor een goed verloop. Liefs ā¤

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat komt vast helemaal goed. Elke dag worden er baby’s geboren in deze coronatijd. Alleen vreselijk jammer dat je niet kan knuffelen binnenkort. Ik duim mee dat die lockdown snel kan stoppen en dan komt het helemaal goed. Succes aan de dochter en alvast gefeliciteerd oma! šŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s