Raamfoto’s

Geïnspireerd door het fotoproject van mijn fotografiedocente Petra van Vliet (Zutphen Inside) vatte ik het plan op om gehoor te geven aan de oproep om iets soortgelijks door heel Nederland te gaan doen. Daardoor maak je dan een fotodocument van een tijdsbeeld tijdens de corona-tijd. Dat leek mij nou leuk om in ons dorp uit te voeren. Het principe is om zoveel mogelijk vanachter de eigen ramen te fotograferen. Hetzij een familieportret of als het mogelijk is het thuiswerken (ook van de kinderen) vast te leggen. Dit allemaal als herinnering aan deze speciale tijd, waarin we het thuis met elkaar moeten zien te rooien.

Door de foto kun je jezelf aan de buitenwereld laten zien en door de spiegeling van het glas haal je buiten even naar binnen. Ik hou hierbij veilige afstand, de mensen zijn binnen ik blijf buiten. Niemand mag gevaar lopen, veiligheid voor alles. Op facebook kun je zien hoe het project #IlpendamInside groeit en kun je kort lezen, hoe het de mensen vergaat. Hier alvast een paar foto’s en mijn blog van gisteren hoort ook al bij deze serie.

10 gedachtes over “Raamfoto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s