Zachtjes tikt de regen…….

Voor het eerst in 6 weken hoorden we het weer regenen. Dat maakt een thuisdag in coronatijd wel echt tot een thuisdag. Ik realiseerde me, dat het wel een stuk moeilijker zou zijn geweest, als we al langere tijd van dit sombere natte weer gehad zouden hebben. Maar zo’n eerste regendag kan ik er alleen maar van genieten. Ik nam eens de tijd voor andere dingen, die met het mooie weer alsmaar bleven liggen. Zo ook het schoonmaken van de luxaflex. Dat vind ik zo’n rot klus. Maar ik had eindelijk de rust gevonden om een podcast-app te installeren en al luisterend naar mooie interviews vloog de tijd voorbij en waren de luxaflex weer spic en span.

10 gedachtes over “Zachtjes tikt de regen…….

 1. Ha Sjanne,

  wat leuk… een podcast van Silvia Bromet.
  Een dorpsgenootje van je?

  Ik moet dat podcasten nog even onder de knie krijgen.
  Heb wel lang zo goed als alle Harry Bannink?Gijs Groenteman podcast beluisterd, maar daarna kwam de klad er in.

  Is deze leuk?

  Groetjes!

  Like

 2. Ik heb wel veel naar luister boeken geluisterd, op weg naar mijn werk, maar podcasts gaan nog een beetje aan mij voorbij. Een aantal jaren geleden heb ik wel altijd de podcast van route du soleil van peter van bruggen gevolgd

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s