Vakantieherinneringen

Nu we dit jaar niet met vakantie gaan, moeten we het doen met de foto’s van voorgaande jaren. Toevallig deed ik bij uitzondering mee op facebook aan een oproep om 10 dagen lang een vakantiefoto te plaatsen. Een kale foto, zonder uitleg moest het zijn. Ik pakte er steeds de vakantieboeken bij om te zoeken naar een mooi exemplaar. En daar kwamen ze hoor, al die prachtige herinneringen! Ik was weer even terug in Frankrijk aan de Seine en in Chantilly, in Spanje, in Verona, in Duitsland, Berlijn en het Zwarte Woud en in Engeland waar we wandelden in Kent en langs de zuid en oostkust. Het was even heerlijk zwijmelen. We moeten het dit jaar doen met de foto’s, maar die herinneringen nemen ze me in ieder geval niet af.

15 gedachtes over “Vakantieherinneringen

  1. Dat is ook een van de redenen waarom we op vakantie foto’s nemen… om er nadien mijmerend naar terug te kunnen kijken. Deze foto’s zullen jou ongetwijfeld terug voeren naar hele mooi vakantiedagen. Mooie fotoreeks trouwens. Dit jaar gaan velen van ons hopen om kort bij huis een beetje vakantiegevoel te vinden en dat kan best lukken.

    Like

  2. Opnieuw plezier van de foto’s. Eigenlijk zouden we dat veel vaker moeten doen, jezelf de opdracht geven van tijd tot tijd om 5 vakantiefoto’s op te zoeken. Dan kijk je er nog eens naar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s