Bewegingsonscherpte

Bewegingsonscherpte om een dynamisch effect te krijgen. Dat is waar we ons met ons fotoclubje de afgelopen weken mee beziggehouden hebben. Zoals de naam al zegt, wordt het bewegende onderwerp onscherp in de uiteindelijke foto. Het verandert in een veeg of waas. (het omgekeerde van panning) Het effect hiervan kan heel dynamisch zijn, bijvoorbeeld bij sport. Of het kan juist rust aan een foto geven, in een drukke stad. Mijn probeersels heb ik in deze collage gecombineerd met foto’s uit mijn archief. Die stonden te boek als mislukt, maar het kan een mooi effect geven, zoals bij de wadlopers. (vind ik zelf)

2 gedachtes over “Bewegingsonscherpte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s