Vroege ochtend wandeling

Als het overdag te heet is om te wandelen, dan gaan we maar ’s morgens vroeg. Dus gisterochtend werd de wekker gezet en we stonden vóór 6 uur op straat. We zagen weer eens de schoonheid van de ochtendstond en dat mis je allemaal, als je lang in bed blijft liggen. Om 13 minuten over 6 kwam de zon op.

Mist hing op het land…………

Maar voor je het weet staat de zon alweer hoog en voel je de koelte van de ochtenduren wegtrekken, net als de mist voor de zon.

Het was genieten en voor de rest van de dag zaten we lekker binnen.

13 gedachtes over “Vroege ochtend wandeling

 1. Dat was hier vanochtend fout gegaan, Vroeg op was ik ook, alleen hadden we hier in de vroege ochtend een heuse stortbui… Heerlijk hoe daarvan de tuin op een uurtje opknapt. Zelfs het gras lijkt groener bij ons. De buren aan beide zijden hebben een betonnen tuin, dus ik heb geen vergelijk, maar toch…. Mooi die mistige foto’s, ik sta er alleen niet voor op, dat lukt hier alleen in het najaar en vroege voorjaar.

  Like

 2. Ben ik helemaal met je eens. Anderzijds moeten we niet teveel reclame maken over die vroege ochtenduren, want als er veel mensen vroeg gaan opstaan, is het gedaan met de rust 😉
  Prachtige foto’s! Ik zag vrijdag ook zo’n mooie zonsopgang met nevel. Zalig vind ik dat. Vanmorgen om 6u15 vertrokken voor een fietstochtje, maar het blijft nu te warm ’s nachts voor ochtendnevel. Maar ik heb tóch een mooie zonsopgang gezien!

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtige beelden alleen jammer dat dit soort momenten totaal aan je voorbij gaan als je in de stadsrand woont. Van nevel is hier geen ’s ochtends sprake. Geniet dus maar van dit prachtig en vooral koel ochtendlijk uurtje.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s