20 mm

De weerman meldde, dat er wel 20 millimeter regen gevallen was en dat zag ik terug in ons park. Ik wandel er met Fien graag een rondje, maar mijn weg werd geblokkeerd door water.

Ook de andere kant op ging niet lukken. Op zo’n natte dagen zie je wel weer, dat deze plek heel laag ligt. Het was vroeger een meertje ‘de Harn’, dat in de dertiger jaren m.b.v. een werkverschaffingsproject is drooggelegd. Met de drainage zit het niet helemaal goed, maar het wordt steeds vanzelf weer droog.

De vogels hadden wel door dat de mensen niet echt het park in konden komen. Er was een gekwetter en geschetter van jewelste. Ik luisterde en keek en wist dit roodborstje op de foto te krijgen, omdat hij lekker lang bleef zitten.

12 gedachtes over “20 mm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s