Bekend rondje

Een rondje Zuiderwoude is een wandeling, die we al heel vaak gelopen hebben. Bekend gebied dus, maar toch ook altijd weer anders. Deze dag waren er vooral prachtige wolken, die alles wat eronder ligt zo mooi tot zijn recht doen komen. Kijk maar:

Er vloog ook af en toe iets door de lucht. Zo lukte het me deze buizerd vast te leggen

en de grauwe ganzen.

Verder was het erg rustig in de weilanden. Dat kan dan bij ons volgend bezoek aan dit gebied tussen Zuiderwoude en Uitdam wel weer heel anders zijn. We verwachten dan toch de kievit en de grutto daar te zien. Maar dit keer, ongeveer anderhalve week geleden, dus nog even niet.

13 gedachtes over “Bekend rondje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s