Kennismaking

Marlou en Henry kwamen een koffietje doen, zoals Marlou dat formuleerde. De kennismaking voelde heel vertrouwd, alsof je elkaar al jaren kende en dat was toch echt niet het geval. Het was onze eerste ontmoeting en die vloeide voort uit ons blogcontact. Marlou van het blog ‘Ik kan vliegen‘ en Henry wilde wel eens kijken hoe het hier in en om ons dorp eruitzag. We begonnen met koffie en hadden een geanimeerd gesprek. Zij vertrokken weer voor hun verdere uitstap, maar niet voordat we ze kennis lieten maken met meneer of mevrouw ransuil. Als stadse mensen tref je die nu eenmaal niet zo vaak aan.

15 gedachtes over “Kennismaking

 1. hahaha Sjanne,

  niks Ć©Ć©n op Ć©Ć©n… Gewoon goed afstand houden.
  Wat was het leuk en inderdaad: vertrouwd.
  Ik vind het een mooi dorp, heel fijn en rustig…
  Net als jullie tweetjes…

  groetjes van Marlou Ć©n Henry. (met y!)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s