Muurgedichten 14

Dieren hebben plaats moeten maken door uitbreiding van dorpen en steden. De werkgroep Muurgedichten Waterland bracht in de vorm van fraaie muurgedichten tussen 2004 – 2008 een ode aan de dieren die in Waterland geleefd hebben.

De gedichten hangen verspreid over de 7 woonkernen van onze gemeente en ik maakte er een foto bij. Dat is niet helemaal waar, want de foto’s van vandaag leende ik van mijn fotomaatje Pauli van Oort. Het is mijzelf nog niet gelukt om deze vogel vast te leggen.

Locatie: Ilpendam

7 gedachtes over “Muurgedichten 14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s