Alfabet

Ik vermaak me al een hele tijd met het meedoen aan een fotochallenge op facebook. Het is al zowat bij mijn ochtendritueel gaan horen om daar elke dag een foto te plaatsen over het onderwerp van de dag. Omdat ik zoveel foto’s maak, zit er altijd wel iets in mijn archief, dat past bij het opgegeven onderwerp. Maar voor de onderwerpen van de afgelopen week moest ik toch op zoek. Vier dagen achter elkaar werd er een letter gevraagd. Hoe moeilijk kan dat zijn? Nou was het niet de bedoeling om echte letters te nemen, maar te zoeken naar iets waar jij die letter in zag. Ik moest mijn ogen dus goed de kost geven. Dit zijn de letter-foto’s geworden.

Welk woord staat er?

12 gedachtes over “Alfabet

  1. Ik had er al eens eerder iets van gezien. Ik denk bij Judy. Werkt verslavend denk ik. Net als de gezichtjes bij Bertie. Bij je eerste foto keek ik vooral naar het hekwerk en kwam er niet uit. Handig he, zo’n omvangrijk archief.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s