Hoorn in de herkansing

Het druilerige Hoorn van anderhalve week geleden had plaatsgemaakt voor een heldere stad met blauwe wolkenluchten. Ideaal om mijn foto-opdrachten af te maken. Ik dwaalde in mijn eentje door de stad. De opdrachten zaten in mijn achterhoofd, maar ik genoot ook van andere dingen, die ik zag.

Somber of helder weer, ik kon nu van een paar plekken de foto’s naast elkaar leggen. Je zou denken, dat helder, zonnig weer de mooiste foto’s oplevert, maar daar ben ik nog niet altijd zo van overtuigd.

13 gedachtes over “Hoorn in de herkansing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s