Op paddenstoelenjacht

Het was stralend weer en al wat aan de beterende hand vond ik het zonde om binnen te blijven, hoewel mijn slappe lijf wat tegensputterde. Ik nam de camera mee en stelde mezelf tot doel om eens een mooie paddenstoelen-foto te maken in ons park. Maar …… dan moet je wel een paddenstoel vinden! Uiteindelijk vond ik één groepje boven op een boomstronk en dat waren nou niet moeders mooiste.

Dan maar wat andere dingen vastgelegd. Het afsterven van planten in de insectentuin heeft ook zijn schoonheid.

Er was nog rood te zien in het park

Aan de waterkant groeiden zelfs elfenbankjes, dat toch ook paddenstoelen zijn.

Deze poes had het goed bekeken in de zon.

En wat schetst mijn verbazing? Thuis in onze steeg aangekomen zag ik, dat ik hulp had gekregen bij het paddenstoelen gezoek. Ik had dus de steeg niet uit gehoeven!

Ondertitel van dit blog: Je bent een beetje ziek en je wilt wat, oftewel meligheid.

9 gedachtes over “Op paddenstoelenjacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s