Tegenstelling: ja – nee

De wekelijkse tegenstelling, georganiseerd door MelodyK, is deze week JA – NEE. De discussie rondom het vaccineren zet jammer genoeg veel mensen tegenover elkaar. Op hoop van zegen zeg ik Ja tegen het vaccineren, want gisteravond haalde ik de boosterprik.

Meer inzendingen met JA -NEE als tegenstelling zie je hier.

17 gedachtes over “Tegenstelling: ja – nee

 1. met wat geluk kreeg ik hem vorige week. Maar doordat we vaak op mijn kleindochter van vijf moeten passen is de keuze gauw gemaakt. Ze heeft begin december corona gehad waardoor Sinterklaas in het water viel…

  Geliked door 1 persoon

 2. De gevolgen in de maatschappij door dat geprik zijn niet te verwoorden afschuwelijk zo blijkt telkens weer, ik heb er zelf geen seconde van twijfel aan verspild. De booster vorige week heeft me 3 dagen knap ziek gemaakt maar evengoed geen greintje spijt bezorgd. Het hoort er kennelijk bij, was mijn gedachte.

  Hoe dan ook… als invulling voor de tegenstelling is hij perfect, dat dan weer wel!

  Dank je wel voor deze .. en alle anderen! Ik waardeer je trouw en wekelijkse volgen/invulling meer dan ik in woorden kan zeggen.

  (Fijn te lezen in je blogs dat je zo goed en kwaad als het gaat omgaat met hoe het is en ondanks het zwarte randje toch ook het ‘licht’ ziet, letterlijk en figuurlijk zoals de foto’s tonen. Daar heb ik echt bewondering voor!!)

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben ook blij, dat de booster erin zit. Ik heb gelukkig nergens last van. Mijn twijfel zit erin, hoe dat in de toekomst verder moet. We zijn nog niet klaar met vaccineren en wat krijg je allemaal binnen. Ondanks die gedachtes vind ik vaccineren tot nu toe de enige manier om de maatschappij wat leefbaar te houden.

   Like

   1. De twijfel snap ik…. echter over de vraag “wat krijgen we binnen” denk ik titel niet na…. want ik weet ook niet wat er in de lucht zit die ik adem, het voedsel dat ik eet…. de kleding die ik draag…
    Het leven loopt zo het loopt… dingen gebeuren… we hebben er toch geen sturing op

    Like

 3. Op dit moment zie ik nog geen nut in de boosterprik, laat gevaccineerd na corona doorgemaakt te hebben dus ik ben nog beschermd. Ook met een extra prik zou ik toch een test uitvoeren als ik twijfel en “onder de mensen moet komen”, dus met of zonder prik maakt weinig verschil temeer omdat ik dit moment toch niet uit kan gaan. over een paar maanden zie ik wel weer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s