Babydag

Onze kleindochter kun je met ruim anderhalf jaar geen baby meer noemen. Toch noem ik mijn eerste oppasdag alleen, zonder Sjaak babydag. En dat kwam, omdat baby een terugkerend item was voor onze Fien. Ze had haar babypop van huis mee. Ik haalde de poppenwieg tevoorschijn en het kind heeft eindeloos het bedje lopen opmaken en weer leeghalen met de babypop ook nog ergens ertussenin. De foto’s zijn met de telefoon gemaakt. Ik probeerde onopvallend te blijven, waardoor het standpunt raar is en door de beweeglijkheid van het onderwerp ook nog eens niet scherp te krijgen. Maar zo heb je een indruk.

Onder onze kerstboom zette ik een vilten kerstgroep neer. Ik denk al wel bijna 50 jaar oud, ooit zelfgemaakt. Nu werd hij neergezet met het doel, dat Fien ermee mag spelen. Je raadt het al, de baby was favoriet!

Als je bij ons naar buiten kijkt, zie je in deze tijd een kerststal staan op het kerkplein, waar wij op uitkijken. Een mooi doel om even met de kleine naar toe te lopen. Daar lag een reuzebaby in de kribbe, maar dit keer had Fien meer oog voor alle schapen.

25 gedachtes over “Babydag

 1. Heerlijk Jeanne. Heeft ze het verlies van opa al een plekje gegeven? Ik wens jou veel sterkte met de jaarwisseling en kracht om er ondanks alles een mooi 2022 van te maken. Veel liefs😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat’n zoetertje!
  Weer ‘n hobbel Jeanne, 1ste keer oppassen zonder Sjaak maar genoeg lieve afleiding.
  Ik hoop dat je ondanks het gemis toch ‘n gezellige avond zult hebben en dat het nieuwe jaar je veel zonnige momenten gaat schenken. Liefs en sterkte🥰

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Jeanne. Wat heerlijk om Fienne te zien spelen met haar pop. Lekker in haar eigen wereld. Voor jou een afleiding want elke 1ste keer is een hobbel die je moet maken, zo ook deze jaarwisseling. Ik hoop dat je toch een fijne avond zult hebben en ik wens dat 2022 een liefdevol jaar zal worden. Liefs😘😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s