Hekjes

Hier in Waterland, de naam zegt het al, hebben we veel water. Er zijn ook veel weilanden. Hier zul je weinig of geen afrasteringen vinden, want alle weides zijn omringd door slootjes, een natuurlijke omheining dus. In die slootjes zie je hier en daar een soort schutsluisjes, want er zijn hoogteverschillen in het water. Daardoor heb je dan opeens een oeververbinding, waardoor je in een weiland zou kunnen komen, maar dat is niet altijd gewenst. Daar heeft men dus een apart soort hekwerkjes voor gevonden. Ik heb er een kleine verzameling van gemaakt.

15 gedachtes over “Hekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s