Suptiel geluk

Een dag doorbrengen met je kleinkind is ook teruggeworpen worden naar je jeugd. Ik sta volledig tot haar beschikking en doe mee in haar spel. Dan zie je oma rare dingen doen hoor! Ik ben wel eens blij, dat niemand ziet hoe ik over de grond lig te rollebollen en zo.

Maar het mooiste vind ik om te zien, hoe zo’n kleintje de wereld ontdekt. Daar is niks voor nodig. Hoogstens wat steentjes en zand of zoals laatst wat rietstengels, die ze dan eindeloos in het water bleef gooien om ze weg te zien drijven.

Dat is genieten, maar met een traan, want ik weet, dat er iemand was, die daar misschien nog wel intenser van genoten zou hebben.

17 gedachtes over “Suptiel geluk

  1. Mooie foto met dat gele jasje in het groene gras. Gewoon proberen te genieten van wat er nu voor je is en niet teveel denken aan wat had kunnen zijn, daar maak je jezelf alleen maar verdrietig van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s