Hoogbouw Den Haag

Lopend vanaf de Netkous gingen we terug richting CS. Daarbij konden we vooral veel hoogbouw bewonderen. Ik hou er daarbij dan erg van om tot foto’s te komen, die neigen naar abstractie.

Spiegelingen doen het altijd goed.

In de buurt van het Centraal Station Den Haag zagen we hoog in het glazen gebouw een soort (wereld) bol hangen.

Of waren er meer bollen?

Op het CS hebben we niet veel gefotografeerd, omdat we aannamen, dat het er niet heel erg fotogeniek zou zijn. De glazen pui ernaartoe is mooi.

Het plafond mag er ook zijn.

Maar we waren heel tevreden met alles wat we zagen in de buurt van het station.

16 gedachtes over “Hoogbouw Den Haag

  1. De eerste twee foto’s speken me het meeste aan. In eerste instantie vond ik de eerste het mooiste, maar de tweede heeft wat extra’s, die boeit me meer. Wil uiteraard niet zeggen dat ik de andere foto’s niet geslaagd vind.

    Geliked door 1 persoon

  2. Met jouw foto’s is niets mis, met al die nieuwe hoogbouw is eigenlijk alles mis, Het is zeker niet het mooiste deel van Den Haag maar dat is een persoonlijke smaak natuurlijk. Ik vraag me af wanneer jij er toevallig donderdag was, dan zouden we elkaar ongemerkt gepasseerd kunnen hebben omdat ik daar toen óók was. Grappig idee.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s