Toppunt van geluk

Als je op een snikhete dag moet oppassen op je kleinkind en je woont op een bovenwoning, dan kun je maar het beste je boeltje bij elkaar pakken en gaan fietsen. Dat deden we dan ook. Met de pont over richting natuurgebied/recreatiepark ’t Twiske. Daar installeerden we ons.

En als je dan even later kijkt naar dit tafereeltje en ziet hoe intens tevreden de kleine meid is, ben ik blij, dat ik gegaan ben.

Een schepje een emmertje, wat zand en water: het toppunt van geluk, als je twee jaar bent!

14 gedachtes over “Toppunt van geluk

  1. Zalig plaatje! Ik had kleinzoon van twee, bijna drie, gisteren voor een dagje. Ik heb ook zo genoten met hem. Vooral op het eind van de dag toen ik hem terug bracht en hij zei, oma was leuke dag….Dan kun je mij opvegen, ik schiet helemaal vol na zo’n opmerking van dat ventje…….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s