Rondrit

Het is een adembenemende rondrit, die ik maak, samen met mijn zoon, door zuid IJsland. De oh’s en ah’s zijn niet van de lucht. Het ene natuurverschijnsel nog mooier dan het andere. Ik had al langer de wens naar dit land te willen. Ondertussen maak je jezelf een bepaalde voorstelling ervan, maar de werkelijkheid overtreft alles.

Jullie begrijpen dus al, waar ik de komende dagen over zal bloggen. Ik raak tenminste niet uitgefotografeerd. Helaas kan ik nu alleen nog maar een telefoonfoto plaatsen, gemaakt door mijn zoon, maar ik zal het ruimschoots goed maken, als ik weer thuis ben!

22 gedachtes over “Rondrit

  1. Dat is genieten voor jou, maar ook voor ons. Dat belooft vast prachtige foto’s. Ik ben nu in een rustiger vaarwater dus ik ga het volgen. Jij heel veel plezier en genoegen en wat fijn om dit samen met je zoon te doen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Als ik ooit in de gelegenheid kom, staat Ijsland zeker op mijn to-do-list. Een andere blogger die ik volg en er ook was, schreef er al veel over met prachtige macro foto’s en landschapsfoto’s . Geniet ervan en ik verheug me op jouw foto’s!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s