Tussenstop

Het moest er weer eens van komen. Ik had mijn familie alweer té lang niet gezien. Dat heb je zo, als je niet om de hoek woont. Dus nam ik de trein op weg naar het zuiden. Toch ging ik niet in één keer door. Ik maakte een tussenstop en wat voor een. Een zilvergrijze Toyota stond me op te wachten bij station Roermond.

De bestuurster kende ik alleen van haar blog De Hermitage en mailcontact. Maar we hebben zo’n klik, dat we elkaar ook wel eens in het echt wilden zien. En dan is het vooral spannend of de werkelijkheid overeen komt met datgene wat je in je blogleven hebt prijsgegeven. We herkenden elkaar gelukkig van wat foto’s. En wat er volgde was een heel fijn samenzijn, waarover later meer.

9 gedachtes over “Tussenstop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s