Najaarsconcert 2022

Zelf maakte ik geen foto’s, maar fotomaatje Maria was zo vriendelijk om ons koor op de gevoelige plaat vast te leggen. Op zondagmiddag zongen wij in de RK St. Sebastianuskerk Messe de Requiem van Gabriël Fauré. De kerk heeft in hun feestjaar t.g.v. het 150 jarig bestaan van de kerk maandelijks een zondagmiddagconcert. In deze maand, die bij uitstek geschikt is voor het zingen van een requiem waren wij uitgenodigd. Ondanks het mooie weer zat de kerk vol.

Als gast solisten hadden we een bariton, en een sopraan en ter ondersteuning erbij. Ook de organist/pianist was alleen voor deze gelegenheid ingezet. Ons koor is onderhand, na de 27 jaar die wij nu al bestaan, redelijk bejaard geworden. Des te leuker was het om te zien, dat onze gasten alle drie nog heel jong waren. Wij voelden ons vereerd, dat ze met ons wilden musiceren.

Jeroen Koopman

Shanice Skinner

Hidde Kleikamp

Bovendien is onze dirigente ook nog één van de jongsten van ons koor. Deze foto van haar vond ik heel goed getroffen door fotomaatje Maria.

Het publiek genoot en wij genoten van het uitvoeren. Het was een mooie middag.

15 gedachtes over “Najaarsconcert 2022

  1. Hoi Jeanne, Samen zingen maakt blij. Wat mij nog steeds steeds verbaasd is dat zelfs het zingen van muziek die ik niet leuk vind om te luisteren ik toch altijd met veel plezier kan zingen. Hier studeren we op Cantique de Jean Racine van Fauré. Ook mooi. Met groetenTon

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s