Film Kunstroute 2022

Het was een heel andere filmavond dan dat je naar de bioscoop gaat. Deze keer vond de vertoning plaats in de Blauwe Schuur van boerderij Achtervenne in ons dorp. In het publiek zitten veel mensen, die ik ken, want het zijn allemaal dorpsbewoners. Ook heeft iedereen een kunstzinnige inslag, want dit waren de deelnemers aan de kunstroute van juli j.l.

Omdat er geen gelegenheid was om in dat weekend bij elkaar te gaan kijken, had de organisatie bedacht om alle deelnemers te laten interviewen en filmen samen met hun werk. Filmmaker Petra van Lint bood haar diensten kosteloos aan. Haar man Jac Vleeshouwer is geluidsman en hij nam het geluid voor zijn rekening. En daar zaten we dan in de volle zaal voor de première van de film, waarin ieder van ons een klein rolletje had.

Het was een goed idee van de organisatie om het op deze manier aan te pakken!

12 gedachtes over “Film Kunstroute 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s