IJslandse overeenkomsten

Als hobby-fotograaf ben ik geïnteresseerd in het tv-programma ”t Perfecte Plaatje’. De twee laatste afleveringen van dit seizoen speelden zich af op IJsland. Extra leuk vond ik het, dat mijn zoon en ik, afgelopen mei op alle locaties geweest zijn, die ze in de allerlaatste uitzending lieten zien. Ik ging, om te vergelijken meteen op zoek naar mijn eigen foto’s. Wij waren er in een ander seizoen en we hadden geen modellen tot onze beschikking. Kijk en vergelijk.

Deze foto bij de gletsjer van Linda Hakeboom vind ik adembenemend mooi.

Toen ik op die plek was werd ik overmand door de schoonheid van dat ijs.

En deze van Geraldine Kemper op het zwarte strand van Vik.

Ook op die plek had ik nog nooit zo’n mooie natuurverschijnselen gezien!

18 gedachtes over “IJslandse overeenkomsten

 1. Persoonlijk vind ik jouw foto’s zonder model mooier. Mijn moeder had vroeger een uitdrukking: dat staat als een vlag op een strontschuit. Die modellen passen niet in dit natuurschoon is mijn mening, maar dat is heel persoonlijk….Dus voor mij heb jij gewonnen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt mooie foto’s gemaakt, waarbij de natuur de hoofdrol speelt. Dat vind ik beter dan die prachtige beelden alleen voor modellen als achtergrond te gebruiken. Fijne dinsdag gewenst.

  Like

 3. Een aantal foto’s kan ik helaas niet bekijken, die kan die op WordPress niet vinden. Maar wat die kandidaten laten zien is bijna perfect. Vooral het contrast tussen kleur en zwart-wit vind ik sper.

  Geliked door 1 persoon

  1. Je kunt ze wél zien als je op de balletjes van de slite show klikt onderaan in de onderste foto.
   Het programma volg ik niet maar de foto’s zijn te me gekunsteld, ik zie liever de jouwe want het gáát om de prachtige natuur. Een meisje in een mooie jurk kun je voor iéder decor zetten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Zo is het wel erg leuk en herkenbaar om te kijken. Ik kijk er ook altijd naar, geweldig om te zien altijd hoe de fotografen groeien tijdens het programma, ze krijgen dan ook prima gereedschap in handen natuurlijk 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s