Denkend in theezakjes

Nog half in slaaptoestand ben ik bezig om het maken van mijn ontbijt. Daar hoort ook elke morgen een kopje thee bij. Ik moet een nieuw pak theezakjes aanspreken. Dit keer een dubbel pak van 60 zakjes. Opeens schiet het door me heen: ‘Als deze zakjes op zijn, ben ik klaar met alle chemokuren!’.

Er komt dus een eind aan! Ik zit nu (pas) op 1/4 deel. Door de theezakjes komt het eind in zicht, maar het duurt nog even!

19 gedachtes over “Denkend in theezakjes

  1. Een soort adventskalender in theezakjes uitvoering… Dat betekent wel dat je maar één kopje thee per dag kunt drinken* en geen bezoek kunt ontvangen dat een kopje thee wil 😱😉… (*tenzij je gewoon de hele dag hetzelfde theezakje gebruikt natuurlijk!)

    Like

  2. Zo is het heel inzichtelijk. Hopelijk kan je na het laatste zakje zeggen dat het toch wat meeviel…🍀

    Goed dat je blijft wandelen. Sterkte Jeanne. 💐

    Like

  3. Voor sommige dingen is het fij dat “de tijd vliegt”, dit is zoiets. Maar voorlopig is het nog niet zo ver en moetje er nog mee dealen. Ik hoop dat het geen al te zware kuren hoeven te zijn zodat het een beetje draaglijk is. Heel veel sterkte tot het laatste theezakje1 Je lijkt afleiding genoeg te hebben maar als dat niet zo is zou ik het best leuk vinden in een keer met jou in jouw omgeving te wandelen.

    Like

Plaats een reactie