G&G, met een beetje kleur 1

Bertibo is op haar blog een serie gestart waarbij ze digitale foto’s plaatst met het thema ‘Grauw en grijs met een beetje kleur’. Ik hou ervan om te wandelen met een thema in mijn hoofd . Ik zoek dan of ik iets zie wat op dat thema slaat om te fotograferen . Zo ging ik vandaag mijn geijkte rondje om het dorp lopen en het is dan zo leuk wat ik allemaal heb gezien. Je kijkt anders en ziet veel meer.  Ik plaats hier dan ook de eerste foto aansluitend bij Bertibo’s thema. Dus voor nog meer G&G klik hier.
IMG_3651

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s