Kasteel Wylre en The Hedge House

Het was vorige week in onze herfstvakantie gelukkig heel wat beter weer dan nu met al die storm en regen. De tuin van kasteel Wylre was dan ook erg geschikt om in te wandelen. Een prachtig onderhouden tuin in Franse stijl met overal doorkijkjes en kunstobjecten.
IMG_3871

IMG_3863

In de stallen van het kasteel was een gedeelte van de tentoonstelling te zien, waarvan de rest is te vinden in ‘The Hedge House’, een museumpaviljoen dat door de huidige eigenaar van het kasteel gebouwd is met als doel, zijn kunstverzameling te delen met het publiek. De Bonnefantenmuseum Hedge House foundation is opgericht voor dit doel. De titel van de tentoonstelling (T)HERE is ontleend aan het gelijknamige tekstkunstwerk van Navid Nuur. Meer werk van hem is te zien in het Bonnefantenmuseum in Maastricht.

Limburg herfst 2013-002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s