Wereldsteden

Antwerpen 2010 036

Bij ‘Stuur een foto’  kun je deze week wereldsteden bewonderen. Ik kies als wereldstad waar ik ooit geweest ben (2010) Antwerpen. We zijn daar toen een week of 4 op vakantie geweest en hebben er mooie herinneringen aan. Kort geleden kreeg ik van mijn vriendin een schilderijtje met een zicht op Antwerpen, waar ik erg blij mee ben. Dus dat gaf de doorslag voor mijn keuze voor deze stad.

IMG_3932

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s