Moordvrouw

Tegenover en in school spelen zich heftige scenes af. Een bankoverval met gijzeling aan de overkant van school. Ontsnapte bankmedewerkers, die in paniek wegvluchten. Voor de ingang de hele dag een postende ME wagen. Overal politie en zwaarbewapende ME.

De school gaat gewoon door, want gelukkig is het allemaal nep. Overal camera’s, schijnwerpers en bekende acteurs zoals Wendy van Dijk en Porgy Franssen. Kortom, onze school en de voormalige Rabobank zijn verkozen als decor voor filmopnames van de tv- serie ‘Moordvrouw”. Dat heb je als je werkt in zo’n schilderachtig dorp als Broek in Waterland.

Moordvrouw

One thought on “Moordvrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s