De kookfabriek

IMG_4198
Een zeer geslaagd teamuitje! Gisteravond gingen we met ons  team naar de Kookfabriek in Amsterdam. Na een welkomst aperitiefje gingen we in groepen uiteen. Elke groep bereidde zij eigen diner. Een paar mensen uit de groep verzorgden het voorgerecht, weer twee anderen het hoofdgerecht enz. Zo hadden na ongeveer anderhalf uur drie groepen hetzelfde menu op tafel staan. Het was lekker en leuk om te doen en wat een teambuilding!   Wel eens Engelenhaar gegeten?  Wij wel!!IMG_4220

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s