Spontaan

Omdat ik altijd mijn fototoestel bij me heb, was ik tijdens ons teamuitje tussen het koken door, ook driftig aan het fotograferen, als ik even tijd had. Maar opeens werd ik betrapt en stond een collega mij te fotograferen, waarop ik in een flits haar ook fotografeerde terwijl ze mij nog op de foto zette. Ik ben benieuwd naar haar foto van mij. IMG_4221
Nog meer ‘spontane reacties’ vastgelegd op foto bij ‘Stuureenfoto‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s