Olympiërs

Nog even een laatste wandeling met de hond voordat we weer richting huis gaan. We wandelden door het veld naar Glimmen. Opeens zien we tot onze stomme verbazing een  KLM vliegtuig vrij laag aankomen vliegen, duidelijk bezig met de landing. Zo’n grote vliegtuigen hebben we hier nog nooit gezien. Dat moet wel het vliegtuig met alle Olympiërs uit Rusland zijn, want zij zouden naar vliegveld Eelde vliegen. We hebben driftig staan te zwaaien, maar of ze ons zagen? Het was 5 minuten over 5. Later hoorden we dat ze kwart over 5 aangekomen zijn, dus wat wij vermoedden was wel zeker waar.
IMG_4297

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s