Afspraakje

IMG_4334
Aan het einde van de Haarlemmerdijk, bij de Haarlemmerpoort stond ze op me te wachten. Ik had lekker rondgekeken op de Haarlemmerdijk. Wat een leuke winkeltjes heb je daar, zo divers en afwijkend van alles wat je in de koop-goot tegenkomt. Ik moest uiteindelijk nog flink doorlopen om op tijd op de afgesproken plek te zijn. Dochterlief en ik hebben heerlijk bij gekletst bij een knapperend houtvuur in een café op de Westergasfabriek. Ja, want de zon liet het afweten, waardoor het nog geen buitenterras werd. Maar verder was het een leuke middag, helemaal oké.IMG_4333

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s