Eye

Eindelijk bezochten we Eye. Het kwam er eerder niet van, omdat we voor onszelf gesteld hadden, dat het een mooi fietsdoel zou zijn. Gisteren, een prachtige fietsdag, en ons doel is eindelijk bereikt. Wat een bijzonder gebouw op een mooie plek. IMG_4445IMG_4442

We troffen een drukke dag, omdat het museum zijn 2 jarig bestaan vierde. Die drukte en het mooie weer, waren ook weer de rede dat we over de inhoud van wat het museum te bieden heeft, nog niet echt een goed oordeel hebben. Op een regenachtige dag zullen we terugkomen en ons dan overgeven aan al de mooie en gevarieerde filmbeelden. Nu lonkte de zon.IMG_4444 Onze fietstocht werd vervolgt via het Buikslotermeerplein, waar dochterlief woont, naar Zunderdorp en Broek in Waterland weer huiswaarts.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s