Terborg – Sittard – Terborg

Met een goed gevoel denk ik terug aan onze wandeling tijdens het Hemelvaartweekend. Ons vertrekpunt was kasteel Terborg. Via het Pieterpad  werden we door een onverwacht mooi stukje natuur geleid door het Hoge bos naar de Wintraak en via de Kollenberg naar de markt van Sittard..

IMG_4808Voor de route terug namen we het pelgrimspad naar Compostella. Ook dit pad ging natuurlijk langs mooie plekken en was niet bepaald de kortste weg terug. Via Munstergeleen, Danikerbos, Sweijkhuizen en Stammerderbos kwamen we weer terug bij Terborg. De kilometerteller stond toch al gauw op 20 kilometer.

IMG_4815

2 gedachtes over “Terborg – Sittard – Terborg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s