Schoolreisje

Bij ‘Stuureenfoto‘ van deze week vragen ze of je een foto hebt  van kinderen die op schoolreisje zijn. Bij mij zijn ze net allemaal ingestapt. Het gekrioel van ouders om die bussen heen is ook een essentieel onderdeel van het fenomeen ‘schoolreisje’.

IMG_4761

Voor dit schooljaar zitten alle schoolreisjes er weer op. Naast het plezier is er altijd de verantwoording. Je neemt toch maar kinderen van een ander mee. Maar gelukkig zijn ze ook weer allemaal heelhuids thuisgekomen met leuke herinneringen voor later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s