Onderwijs anno 21 ste eeuw

Wat een leerzaam project! Er is hard en geconcentreerd gewerkt. Het eindresultaat mag er zijn: leuke filmpjes, door de kinderen zelf in elkaar gezet van hun zelf uitgevoerde interviews. De kinderen moesten bepaalde stellingen verdedigen, al vragen stellend aan willekeurige voorbijgangers op straat en in school.

Wat een concentratie bij het monteren van de filmpjes, de meest essentiële stukken eruit halen, muziek erop zetten. Een totaal andere werkhouding, dan je normaliter ziet bij een aantal kinderen. Mooi om te zien!

Het blijft erg wennen om jezelf terug te zien. (bij LoÏs en Reneé)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s