Concert op de zondagmiddag

Onze fanfare gaf hun jaarlijkse parkconcert op deze zomerse zondagmiddag. Ze speelden samen met popgroep Sticky Notes, ook hier uit het dorp. Dit was een heel bijzonder optreden fanfare met popgroep, erg leuk. Verder lieten ze de schoolkinderen een kort optreden verzorgen. Zij konden laten horen wat ze in een paar maanden op hun muziekinstrumenten al hadden geleerd. Ook het opleidingsorkest mocht enkele stukken ten gehore brengen. Kortom een heel gevarieerd middagprogramma. Het trok gezellig wat publiek, een leuk dorpsgebeuren.

IMG_4955

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s