’t Puttertje

Fabritius-vink’t Puttertje is uit. Er is weer ruimte voor een ander boek na 934 bladzijdes! Maar het is een prachtig boek. Donna Tart is wat breedsprakig, maar ik heb me eraan over gegeven en dan leest het boek als een film. Prachtig verhaal over een jongen, die zijn moeder verliest op een traumatische manier. Het schilderij van Fabricius, ’t Puttertje, is eigenlijk de rode draad door het boek. Nu moet ik natuurlijk naar ’t Mauritshuis in Den Haag om het schilderij in het echt te zien.

One thought on “’t Puttertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s